Twitter Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Twitter Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Twitter Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Twitter yüksek standartlarda bir platformdur. Beklentileri karşılayan ve sanal ortamda sosyalleşme düzeyi en yüksek alanlar arasında yer alıyor. Hem fotoğraf hem de video paylaşımı yapılabilen bu ortamda kişiler kendi fikir ve teorilerini de yazı yazarak paylaşabiliyor. Aynı zamanda anlık mesajlaşma imkanının olması Twitter uygulamasını son derece popüler bir hale getiriyor. Ücretsiz bir platform olduğundan Twitter günümüzde çok fazla tercih ediliyor. Beklentilere yanıt veren bu ortamda son derece eğlenceli vakit geçirmek mümkün oluyor.

Tüm bu avantajlarının yanında Twitter belli konularda kişilerin sorun yaşamasına da neden olabiliyor. Bu ortamda en çok karşılaşılan sorunlar konusunda Twitter silinen fotoğrafları geri getirme problemi yaşanıyor. Bu sorunun çözülebilmesi için belli adımları izlemeniz ise yeterli oluyor.


 

Twitter Silinen Fotoğrafları Nasıl Geri Getirebilirsiniz?

Günümüzde binlerce kullanıcısı bulunan Twitter birçok kişinin eğlenceli vakit geçirmesine yardımcı oluyor. Bu platform üzerinde keyifli zaman geçirebilmek için dikkat etmeniz gereken en önemli konu silinen tweetlerin geri getirilebilmesi ya da fotoğraflara ulaşılabilmesidir. Bazı kişiler paylaşımlarını silebilirler. Bu paylaşımlar içerisinde çeşitli videolar, yazılar ya da fotoğraflar olabilir. Ancak bu silinen paylaşımlara uygulama içerisinden ulaşabilmek pek mümkün olmamaktadır. Twitter silinen fotoğrafları geri getirme için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • İlk olarak help.twitter.com/forms/privacy adresine girmeniz gerekiyor.

  • Buradan ‘Twitter hesap bilgilerini istiyorum’ bölümünü tıklamalısınız.

  • Sonrasında kendi hesabım için alanını tercih edin.

  • Daha sonra aşağıya inerek ilgili alanları doldurun.

  • Bu kısma da adınız ve soyadınız kısımlarını doğru ve eksiksiz doldurmaya önem verin.

Sonrasında e posta adresini ve ülkenizi yazın. Talebinizi açıklamaya yazın. Daha sonra da imza kısmına adınızı tam olarak yazın ve gönderim işlemini gerçekleştirin.


 

Twitter Silinen Fotoğraflar Her Zaman Geri Alınır mı?

Twitter silinen fotoğrafları geri getirme için gönderilen taleplere her zaman olumlu olarak dönülmüyor. Ancak yine de bu başvuruyu yapmadığınızda fotoğrafları alabilme gibi bir şansınız da hiç olmuyor. Gönderilen başvuruya bir dönüş yapılıyor ve gerekli onayı alırsanız kolaylıkla silinen fotoğraflarınızı alabilme şansı elde edebiliyorsunuz. Gereken durumlarda başvuru için yardım merkezinin tüm detayları da incelenebilir ve bu konuda daha detaylı bilgi edinerek yetkililerinden destek alınabilir.

Twitter Bot Takipçi Paketleri şimdi %20 indirimli ekstra olarak 2500 TL ve üzeri alımlarınızda uzman kadromuzdan 1 hafta ücretsiz yapılandırma desteği kazanabilirsiniz.


 

3 Dakika Önce