Twitter Profiline Bakanlar Görülür mü?

Twitter Profiline Bakanlar Görülür mü?

Twitter Profiline Bakanlar Görülür mü? Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter ile sizler de dünyanın her noktasında bulunan kişilerin paylaşımlarını görebilirsiniz. Mobil cihazlarda ve bilgisayarınızdan bu sosyal medya platformuna erişebilirsiniz. Daha çok düşünce paylaşımı olan bu platform ayrıca görsel destekte bulundurmaktadır. Arkadaşlarınız ile mesajlaşabilir onların paylaşımlarını görebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken paylaşımlarını görmek istediğiniz kişinin profilini takip etmektir. Bunun için arama yerinden takip etmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazarak takip et butonuna basmanız yeterlidir. Bu sayede karşı tarafın Twitter takipçi sayısı artacaktır.

Ayrıca siz de paylaşım yapıyorsanız eğer başka kişiler sizin profilinize girip paylaşımlarınıza bakabilirler. Böyle bir durumda birçok kişi profiline giren kullanıcıların kim olduğunu merak eder. Bunun için sıklıkla Twitter profiline bakanlar görülür mü tarzında sorular sorulacaktır. Çünkü kendi hesabındaki içerikleri incelediği hakkında fikir sahibi olmak isterler. Peki bu soruya cevap vermek gerekirse şöyle yanıtlayabiliriz.

Twitter profile bakanları görmek güncel olarak mümkün değildir. Çünkü bu verilere sadece Twitter yetkilileri erişebilir. Böyle bir hizmeti sunduğunu iddia eden kişiler ise sahte veriler sunarak bu işlemi gerçekleştirir. Üstelik birçok web sitesi bunu ücretsiz bir şekilde yaptığını iddia eder. Bu tarz Web siteleri ise hesap verilerinizi erişerek güvenlik problemi ortaya çıkartırlar. Bu sebepten dolayı böyle bir hizmeti sunduğunu iddia eden ve sitelerden uzak durmanız gerekir. Twitter profiline bakanları görme işlemi mümkün değildir. Tam tersine size zarar veren web siteleri olacaktır.

  • Reklam izleterek üzerinizden para kazanabilirler.

  • Hesap verilerinizi erişerek güvenlik problemi açığa çıkartabilirler. Hesabınızı kaydetme riskiniz dahi bulunmaktadır.

  • Gizli bir hesaba sahipseniz eğer içeriklerinize erişmek için kullanabilirler.

  • Ücretli bir şekilde bu hizmeti sunduğunu iddia eden kişiler paranızı alarak size sahte veriler sunacaktır. Kısacası dolandırılma vakası gerçekleşecektir.

Görüldüğü üzere bu tarz web sitelerinin birçok zararı bulunmaktadır. Tüm bu riskleri almamak adına Twitter profiline bakanları görme işleminin mümkün olmadığını bilmeniz gerekir. Ayrıca bu ve bunun gibi farklı web sitelerine de Twitter hesabınızın bilgilerini vermeniz gerekir. Yoksa hesabınızda güvenlik problemleri ortaya çıkacaktır. Farklı içerik paylaşımları yapılabileceği gibi daha da kötüsü hesabınız çalınabilir. Üstelik üzerine ödeme yaparsınız paranızın da çalınmasına göz yumarsınız.

Twitter Hesap Güvenliği Nasıl Sağlanır?

Twitter profile bakanlar görülür mü sorusunu soran kişiler bu tarz web sitelerine hesabını paylaşırken güvenliklerini sağlamak zorundadırlar. Sadece bu da değil Twitter takipçi satın alma işlemlerinde de hesap güvenliği sağlanması gerekir.

  • Hesabınıza erişen kişilerin 2 adımın doğrulamadan geçmesini sağlamalısınız. Cep telefonumuza gelecek onay kodu ile bunu sağlayabilirsiniz. Twitter hesap güvenliği kısmından bu sistemi aktif edebilirsiniz.

  • Hesabınızın bilgilerini herhangi bir web sitesi ile paylaşmamanız gerekir. Şifrenizi farklı insanlar bildiği zaman güvenlik olarak hesabınız tehlikeye düşer.

  • Özel mesajlardan size gelen linklere tıklamanız tavsiye edilmez sadece güvendiğiniz kişilerden gelen mesajlara güvenmeyi tercih etmelisiniz. Ancak bu durumda da güvendiğiniz kişinin hesabı çalınmış olabilir şüphelendiğiniz an hesap sahibine ulaşmayı deneyin.

  • Twitter profiline bakan kişileri görme hizmet sunan web sitelerine güvenmelisiniz. Sahte veriler ile sizi yanıltabilirler.

Bu adımların ardından Twitter hesap güvenliği sağlanacaktır. Ayrıca Twitter takipçi satın alma, Twitter fav paketi satın alma ya da Twitter retweet satın alma tarzında işlemlerden faydalanırken hesap Bilgilerinizi istemeyen web sitelerini tercih etmelisiniz. Birçok web sitesi sizlere bunu ücretli bir şekilde sunarken hesap bilgisi istememektedir. Bu tarz internet sitelerini tercih ederek sizlere daha güvenli işlemlerden faydalanabilirsiniz.

Web sitemizi tercih ederek sizler de Twitter takipçi satın alma, Twitter fav paketi satın alma, Twitter retweet satın alma gibi hizmetlerimizi kullanabilirsiniz. Güvenli bir şekilde bu hizmetlerden faydalanırken %20 indirim kazanmak için “indirim20” kupon kodunu kullanabilir ve tüm bu hizmetlerden çok daha ucuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Kupon kodu sayesinde Sizlerde daha ucuz Twitter takipçi satın alabilirsiniz. Üstelik paketlerimiz de ömür boyu garanti bulunduğundan dolayı herhangi bir düşme problemi yaşanmayacaktır. Türk takipçiler gönderildiği için herhangi bir sahte takipçi algısı yaşanmayacaktır. Tüm bu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız eğer internet sitemizde bulunan Twitter hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

3 Dakika Önce