Pubg Mobile Twitter Profil Resmi Gözükmüyor

Pubg Mobile Twitter Profil Resmi Gözükmüyor

Pubg Mobile Twitter Profil Resmi Gözükmüyor Pubg oyunu dünyayı kasıp kavuran oyunlar arasında yer alıyor. Son derece yüksek standartlarda bir oyun olan Pubg Mobile milyonlarca kişi tarafından oynanan bir oyun. Kişiler bu oyunlarda hesap açtıktan sonra 100 kişilik takımlar halinde bir adaya atılıyor ve burada silah, yiyecek gibi ödüller kazanarak hayatta kalmaya çalışıyor. Ancak burada dikkat etmeniz gereken konu hayatta kalabilmektir.

Oyunda birçok kişi bulunuyor ve her oyuncu oyuna eşit şartlarda başlıyor. Son derece eğlenceli bir oyun olmasına rağmen Pubg Mobile oyunu bazen çeşitli sorunlarla da karşılaşılabilen oyunlar arasında bulunuyor. Pubg Mobile Twitter profil resmi gözükmüyor sorunu en çok karşılaşılan problemler arasında yer alıyor.


 

Pubg Mobile Twitter Profil Resmi Yapma

Pubg oyunu meraklıları için profil fotoğrafı işlemi son derece önemlidir. Sosyal medya hesaplarınızı bu oyuna bağladıysanız bu hesaplarınızın profil fotoğraflarını Pubg mobile fotoğrafı yapabilirsiniz. Son derece kolay şekilde profil fotoğrafı değiştirme şansı bulunuyor. Pubg mobile avatarını değiştirebilmek için şu adımları izlemeniz gerekiyor:

  • İlk olarak oyuna giriş yapmalısınız.

  • Ekranın sağ kısmında bulunan avatara dokunun.

  • Buradan profil bölümüne giriş yapın.

  • Daha sonra profil sekmesinin sağ üstünde bulunan düzenle kısmını tıklayın.

  • Profil görüntüleme ekranını açın ve profil resmini düzenleyin.

Avatarı değiştirmek için en son olarak avatar bölümüne gidin ve istenilen avatarı seçin. Eğer Pubg varsayılan resimlerini faceboook ya da Twitter gibi yerlerde kullanmak istiyorsanız Google Play Games hesaplarınızı da oyuna bağlamanız gerekiyor. Ancak Pubg Mobile Twitter profil resmi gözükmüyor sorunu ile karşılaşabilirsiniz.


 

Pubg Mobile Twitter Profil Resmi Gözükmeme Sorunu

Pubg Mobile Twitter profil resmi gözükmüyor sorunun çözümünü birçok kişi merak etmektedir. Eğer hesabınız oyuna bağlı değil ise profil resmi olarak Pubg Mobile görünmeyebilir. Pubg oyununda ki profil resminizin sosyal medya hesaplarınızda görünmesi için mutlaka sosyal medya hesaplarınızın oyun ile eşleştirilmiş olması gerekiyor. Binlerce kişi tarafından sevilerek oynanan Pubg oyunu hem sosyal medya da hem de oyun sayfalarında çok fazla konuşulmaktadır. Bu durum da her geçen gün biraz daha oyunun daha fazla kişi tarafından tercih edilmesini sağlamaktadır.

Türkiye’nin gündemine yağmur gibi düşmek isterseniz Twitter Trend Topic Hizmeti paketlerimizi mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

3 Dakika Önce